skip to Main Content
689 604 905 / 689 703 687 visit@masiaserra.com


TEAM BUILDINGS I TALLERS

TALLER ENÒLEG PER UN DIA 

A partir de 30,00 € per persona 

(consultar preus segons grup) 

El taller “ENÒLEG PER UN DIA”, és un experiència ideal per a gaudir en grup i per a sessions de team building per a empreses. A través d’un divertit joc per equips, la sommelier Laura Masramon ens guiarà per tal de poder sentir-nos enòlegs per un dia i decidir quin estil de vi voleu elaborar amb les varietats de raïm que us proporcionarem, el cupatge del vostre propi vi. 

Es comença amb una passejada entre vinyes per explicar la viticultura empordanesa. Després es fa una visita al celler on s’introdueix als participants en l’enologia. Ens organitzem en grups d’entre 4 i 6 persones per decidir els cupatges i l’estil de cada vi, i cada grup escull un nom per identificar el seu producte. En acabat la sommelier i l’enòleg tasten els vins i comenten cada un dels vins de nova creació. No és una activitat competitiva sinó que cada grup s’endú un comentari i l’experiència viscuda.

En acabat el taller es pot completar l ‘activitat amb un passeig entre vinyes, on us expliquem el nostre projecte, i un dinar maridat amb els nostres vins. Teniu la possibilitat d’escollir algun plat de la nostra carta o algun dels nostres menús  (si us voleu assegurar disponibilitat de la taula per dinar, us recomanem que ens aviseu en el moment de fer la reserva)

Grups d’entre 10 a 36 persones

Horari taller : de 10.30h a 12.30h 

Horari visita : 12.45h

Horari dinar: 13.30h

Back To Top

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER