skip to Main Content
689 604 905 / 689 703 687 visit@masiaserra.com

EXPERIÈNCIES & EMOCIONS

Vine a viure una experiència inoblidable !

En Jaume i la Sílvia, al igual que tot l’equip de Masia Serra, us transmetran la passió que senten pel seu treball i per la seva terra, l’ Empordà.

Tot passejant per les vinyes, coneixeràs quines són les seves arrels, la seva història, la seva filosofia de vida, i els seus somnis de futur.

Situat en el cor de la finca, hem creat un espai on desconnectar i gaudir de la màgia del vi. Es tracta d’un lloc on afloren unides tradició i modernitat, on després d’ una visita per les vinyes i les instal·lacions del celler, podreu tastar els vins que hi neixen. 

A Masia Serra podràs viure experiències úniques i personalitzades, amb un tracte familiar i proper. Un lloc idoni per passar-hi el dia en família, amb amics, o per gaudir d’una escapada romàntica.  

Masia Serra posa al teu abast l’essència del món del vi i et farà descobrir la força del seu paisatge! 

A hores d’ara, podem oferir les nostres experiències a l’interior de la nostra sala de tast, i a l’exterior, a la zona de la terrassa a peu de vinya, limitant l’aforament, i mantenint la distància de seguretat. El nostre equip farà ús de mascareta i realitzarà un rentat de mans continu. Et demanem que durant la teva experiència a Masia Serra actuïs amb corresponsabilitat amb nosaltres per la cura de tots. Junts ho aconseguirem !

Tastos i maridatges

Tallers i teambuilding

Nit de somni entre vinyes

Back To Top

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER