skip to Main Content
689 604 905 / 689 703 687 visit@masiaserra.com

MASIAMARKET 2022

5ª Edició

5  d’agost de 18:00h a 3:00h
6  d’agost de 18:00h a 3:00h

El MasiaMarket s’ha convertit en una de les festes d’estiu més esperades a l’ Empordà. Una experiència única dins l’entorn del món del vi, la gastronomia, l’artesania i la música, entre les vinyes de Masia Serra

MÚSICA EN VIU

dj alf

DJ Alf La Boite

A la Terrassa - Dies 5 i 6 de 21:00h a 03:00h

Blue Duck Duo

Al Jardí - Dia 5 de 19:00h a 21:00h

Naiara Lopez

Al Jardí - Dia 6 de 19:00h a 21:00h

ACTIVITATS INFANTILS

infantils

Fairyartist i Kukades

A la Barraca de 18:00h a 22:00h

FOOD TRUCKS

PANZER8

Italian PizzaTruck

CAN ROSQUI

Pastisser

LA MARTINA

Street Food

STOP & FOOD

It's a Frankfurt not a Hot Dog

LA CUCA DE LLUM

Creps

GARBANZO NEGRO

Vegan Chic

GASTRONOMIA

OSTRENS

"Show" degustatiu d’ostres

CA LA CONXITA

Confitures Artesanes

XERIGOTS

Formatges que emocionen

JOSEP TOP PRODUCT DELIGASTRO

Passió per la Gastronomia

ARJANT

Embotits de Vic · 1941

CREADORS

UPCYCLING BOTTLES

Reciclatge creatiu d'ampolles de vidre

NATALIE COLORS

Il·lustradora

LLUM DE SOCA

Llums artesanals

SONIA CABEZA ATTELIER

Artesanía handmade

BONATERRA JOIES

Joies amb materials naturals

BEALGND

Moda

ANTONIO RODRIGUEZ

Moda urbana sostenible

LEITMOTIF JOIES

Inspired by nature

ADHOC JOIERIA

Joieria artesana

PERE PUJOL

Joies

MARINA GIMENO

Nature Art illustration

ELS XIMPLETS

Pensats i parits a Catalunya

SANDRA ROURA

Disseny i creació de joies

MÉS PER CONFIRMAR

Per agilitzar l’accés al MasiaMarket et recomanem que aconsegueixis la teva entrada amb antelació.

Recorda que l’import de l’entrada es descomptarà de les consumicions a la barra de begudes o de les compres a la botiga del celler durant el MasiaMarket. A més a més , amb l'entrada anticipada , tindràs dret a un descompte en la teva compra a la botiga del celler. Entrada gratuïta als menors de 12 anys.

Enguany celebrem la 5a edició del MasiaMarket, el Market entre vinyes a l’Alt Empordà. 

Data: 5 i 6 d’agost 

Horari : 18:00h – 3:00h

Back To Top
logo panzer8

PANZER8

La tradición italiana está en el centro de nuestra oferta gastronómica, nuestro plato principal es la Pinsa Romana, un producto de la familia de la pizza con diferencias técnicas sustanciales en las fases de elaboración. Con su típica forma oval estirada a mano y su doble cocción, la Pinsa Romana es crujiente por fuera, blanda por dentro y muy ligera. La mezcla de harinas de trigo, arroz y soja seleccionada para su elaboración y las 72 horas de fermentación la convierten en una masa hidratada, libre de grasas y azúcares; una explosión de sabor desde el corazón de Roma al mundo.  u sabor y ligereza han hecho que la Pinsa sea un éxito en todo el mundo.

can rosqui

CAN ROSQUI

Pastisser

la martina

LA MARTINA

Food Truck | Eventos | Catering | Ferias | 🌭 Bocatas | Todo con productos Km0

stop and food

STOP & FOOD

La Miriam i el Frank, amants de la bona cuina i busquem trobar l'equilibri perfecte a les nostres creacions. Hem unit les nostres dues passions la cuina i viatjar, tenint per lema: He decidit fer el que m'agrada perquè és bo per a la salut. Sempre teníem al cap, muntar un restaurant, amb productes de màxima qualitat. Tenint família xarcutera a Beverwijk des del 1968 ens van ensenyar el camí per parar tenir un bon producte que a Espanya no n'hi havia. Busquem que cada producte no sigui un més a més, sinó la continuació d'aquell moment que et fa perdre de vista el temps, en què només estàs amb harmonia amb el paladar.

LA CUCA DE LLUM

🌾 Food Track vegana i vegetariana 🌿

GARBANZO NEGRO

🌱 Vegan Street Food! Cuina vegana gourmet, unim tradició i actualitat

ostrens

OSTRENS

Ostrens! És entre un servei de càtering d'ostres i un "show", els nostres obridors professionals d'ostres es barregen entre els convidats oferint ostres obertes al moment i comprovant una per una que estiguin en perfecte estat, també s'ofereixen diferents tipus de salses . Aquest petit espectacle dóna al teu casament o festa un aire d'elegància, exquisidesa i toc de sorpresa que el farà únic.

CA LA CONXITA

Som la Gemma i en Pep, amb els nostres dos fills, en Martí de 10 anys i la Maria de 7. Vivim a Les Escaules, un petit poble al cor de l'Empordà, on elaborem diàriament confitures de forma artesanal. Ca La Conxita va néixer l'any 2017, quan vam obrir la casa de turisme rural que porta el mateix nom. Aleshores vaig començar a fer les confitures per als hostes de la casa; van tenir tan bona acollida que vaig decidir augmentar la producció i començar a anar a les fires d'artesania per a vendre-les. Al llarg del 2018 la iniciativa es va consolidar i establir com Ca La Conxita - confitures artesanes. El 2019 vam començar a tenir presència a diverses botigues i enguany acabem d'obrir la botiga on-line.

XERIGOTS

Xerigots va néixer l’any 2011 de la mà de Jordi Bertran i Gemma Urgell, amb un obrador i afinador de formatges a Vilafranca del Penedès. Des dels seus inicis, l’aposta principal ha estat promoure per la cultura del formatge i posar-la amb harmonia amb la cultura del vi. L’any 2014 es va posar en marxa l’Obrador de Xerigots per tal de donar servei a l’hostaleria i a d’altres botigues especialitzades oferint una àmplia gamma de formatges de gran qualitat i facilitant que restauradors i botiguers, puguin oferir als seus clients productes especials en les òptimes condicions. Des de llavors, restaurants, botigues, empreses de càtering i consumidors confien en els serveis que ofereix Xerigots, així com en el seu assessorament. A l’Obrador es duen a terme sessions de maridatge, visites i d’altres activitats culturals.

ARJANT

A Arjant Alimentació, situat a Gurb, a la comarca d’Osona, fem embotits artesans i ecològics. Per tal d’oferir un bon producte controlem tot el procés, des de la cria dels animals, l’elaboració artesana dels embotits típics de la nostra zona, fins a la venda directa al client. A Arblanch utilitzem carns de la màxima qualitat. Una part dels porcs ens els criem nosaltres mateixos, l’altre l’anem a buscar a pagesos que es dediquen a la cria i selecció de la raça Duroc. Tenim en compte el benestar animal. L’elaboració dels nostres embotits la fem seguint els procediments que els mestres xarcuters han utilitzat durant generacions a la nostra comarca. Tenim una gran varietat de productes de gran qualitat, productes reconeguts tant pel seu gust, com per la seva olor i el seu color.

Upcycling Bottles

Juan Righetti ha convertit el seu projecte @upcyclingbottles en una empresa creativa amb un concepte propi. I ara també ofereix els seus productes per a la llar, amb l'enfocament principal a brindar un valor afegit que no és només estètic sinó també ecològic, i amb consciència mediambiental. Des de l'any 2015, Juan Righetti, explora les possibilitats del reciclatge creatiu d'ampolles de vidre a l'àmbit del disseny de productes.

NATALIE COLORS

ILLUSTRATION 🖌️ Acrylic - Watercolor 🎨 INSTAGRAM: @nataliecolors___

LLUM DE SOCA

LLUM DE SOCA

Som dues artesanes apassionades per la muntanya, per tota la bellesa i la vida que aquesta ens ofereix. Venim del camp de la Psicologia i l'Enginyeria: observem que aquestes dues disciplines es barreguen en la natura combinant forma i psique. De família de fusters, juntes hem trobat la manera de nodrir una idea d'il·luminació amb fusta salvatge i natural.

SONIA CABEZA ATTELIER

Sonia Cabeza Attelier, nace en 2004, como una empresa dedicada al mundo del Atrezzo y el vestuario escénico. En estos años ha ido ampliando ámbitos hasta llegar al mundo de la decoración y el interiorismo, siempre teniendo en cuenta el buen hacer del hecho a mano cuidando cada detalle y poniendo mucho cariño a todos sus trabajos. Dejate seducir por mis colecciones de Shoppers, Canvas, Handbags, todos diseñados y creados exclusivamente. Colecciones limitadas, ya que son elaborados totalmente a mano. Cuidando los detalles al maximo. . Con su lema “ama lo que haces, haz lo que amas”, "aquí encontrarás el Handmade hecho con amor ♥️".

BONATERRA JOIES

Faig joies amb materials naturals. Petites escultures per portar amb tu, fetes a mà. Col.lecció que neix d’una combinació de colors i textures d’un únic material teixit a mà, el cordill. Senzill i efectiu que, a diferència del seu ús habitual, el presento en forma d’element ornamental per ser lluït sense cap més complement que ell mateix, el qual transformo en diferents peces com anells, penjolls, arracades, braçalets i agulles.

BEALGND

BEALGND

BEALGND, es un nuevo concepto de marca inspirada en leyendas "LGNDS", para inspirar a futuras leyendas. Se convierten en LGNDS esos que han marcado la diferencia en su campo hasta alcanzar el éxito y ser recordados cómo leyendas. BEALGND viene de la frase en inglés "BE A LEGEND", sé una leyenda.

ANTONIO RODRIGUEZ

ANTONIO RODRIGUEZ

Antonio Rodríguez Pérez crea una moda alternativa con un estilo urbano y de aspecto inacabado, combinando distintos tejidos y texturas, huyendo de los estereotipos tradicionales.

LEITMOTIF JOIES

Hola! Sóc la Laura Fernández, la persona que hi ha darrera de Leitmotif Joies.
 
El meu estímul principal és la Natura, en totes les seves formes, textures i colors; l’entorn en el que vivim i del que som un element més. Amb aquestes joies, fetes a mà en plata de llei, vull fer petits homenatges al mar, al bosc, a la vida… encapsular la seva meravella i convertir-la en petits amulets que et facin connectar amb el que necessites.
 
Les faig amb la voluntat de que siguin més que un complement, que et sumin i et facin sentir bé cada cop que les portis. Que t’alimentin l’ànima.
 
La producció és local i a petita escala, sense pressa, donant a tots els processos el temps que requereixen per assegurar una feina ben feta i la cura en cada detall.
logo_adhoc

ADHOC

Sóc l'Alba Domingo, tinc 36 anys, visc a Agullana i sóc joiera artesana. ​ Vaig estudiar a Barcelona, a l'escola del JORGC (col.legi oficial de joiers de Cat.); vaig graduar-me el 2018 i després d'un temps de treballar per altri, vaig crear la meva pròpia marca de joieria Adhoc joieria. ​ Tinc la gran sort de viure en un entorn immillorable i això és la meva font d'inspiració. M'agrada explicar històries amb les joies que faig. Això els hi dóna tot el sentit. És per això que el que més m'omple de la meva feina, és fer joies personalitzades, on a partir d'una idea, anècdota o fins hi tot un concepte abstracte, em puc deixar anar i compartir la màgia. ​ Normalment treballo plata i or (per encàrrec), pedres i esmalts de color. Però també m'agrada experimentar amb altres materials, sobretot en les peces úniques.

PERE PUJOL

Mina i Pere
Policroms i blaus
Jugant amb colors i formes
La nostra col·lecció de petits retalls de ceràmica popular, van des del segle XVI al segle XIX.
És fruit d’una passió per les rajoles de ceràmica popular, també dites de mostra, on es
veuen diferents traços i sensibilitats dels treballadors de cada bòbila.
Treballem en equip, cuidant tots els detalls per tal de projectar aquest art més enllà del
nostre temps, el resultat de les nostres joies és un homenatge a l’ofici i tradició.
En cada una de les fornades de les preuades rajoles, apreciem diferents sensibilitats en el
traç que mostren el treball particular de cada obrer, com a resultat, les nostres peces són
totes diferents, tant a la ceràmica com en el suport d’aquestes.
Peces úniques, amb història. Tot realitzat en plata i manualment, mostrant la nostra
essència; l’esperit artesà.
Us reptem a descobrir a quin lloc pertany cada petit tresor. Esbrinar les arrels de cada peça
i gaudir de la connexió amb el passat.

marina gimeno logo

MARINA GIMENO

Hola! Em dic Marina, sóc pintora, il.lustradora i amant de la natura. Em vaig formar a l'Escola Massana de Barcelona en l'especialitat de pintura. Durant la meva trajectòria artística sempre he estat en constant formació per poder introduir noves tècniques i diferents formes d'enfocar l'Art. Els darrers anys m'he dedicat plenament al món de la Il.lustració,creant la meva pròpia marca Marina Gimeno Il.lustració. Amb la necessitat de crear un projecte d'Art sostenible, utilitzant materials que respectin el medi ambient. La meva obra representa la bellesa de la natura que ens envolta, en totes les seves formes i colors, amb l'objectiu també d'animar a estimar-la i preservar-la. El meu estudi situat a Empuriabrava, és un lloc d'inspiració on puc observar de molt a prop l'essència única de l'Empordà i transportar-la en el meu petit món imaginari. Per realitzar els meus treballs, utilitzo diferents tècniques com l'acuarel.la, la pintura acrílica, el collage o també el format digital. Si em pregunten què és l'Art? Per mi l'Art és un llenguatge infinit, que ens permet expressar-nos lliurement i retrobar-nos a nosaltres mateixos.

els-ximplets

ELS XIMPLETS

En diuen ximpleries i son els nostres valors. El nostre motor, l'amor per la llengua i la cultura catalana. Il·lustrem i estampem dites, frases fetes i mots que els nostres avis feien servir a tort i a dret però que avui ja han anat caient en desús. Els nostres productes són ecològics perquè ens preocupem pel planeta. Treballem per un món més just i lliure d'explotació laboral. Ens posem seriosos quan es tracta d'assegurar que la producció sigui responsable tant amb l'entorn com amb les persones. Així doncs, els ximplets oferim productes en català, autèntics i responsables que et faran lluir i compartir la teva cultura sense oblidar-te dels teus valors.

sandra roura

SANDRA ROURA

Fundada al 2004 a Peralada (Girona), Sandra Roura SL és una empresa familiar que combina disseny, inspiració, creativitat i tècnica en un equip de treball apassionat que evoca cada dia els seus esforços perquè la seva clientela se senti còmode i especial amb les joies que duu. La marca Sandra Roura és una història de reinvenció en un mercat global de tendències en constant canvi degut a la forta competència existent en el sector de la moda i a la exigència dels seus clients. L'admiració perquè la persona se senti bella i única, juntament amb les propietats dels materials nobles que s'utilitzen per elaborar la joieria, ens han permès que al llarg d'aquest temps Sandra Roura sempre estigui a l'avantguarda de les noves tendències. El desig de superació de la Sandra ha permès que els dissenys i l'elaboració de les seves peces es facin tan manualment a l'estellera com a l'ordinador per tal d'assolir uns acabats perfectes. En el nostre dia a dia, tot l'equip continúa treballant per oferir unes joies personalitzades, úniques i eternes, adaptades a les necessitats de cada client/@. Per acabar, el passat mes de Novembre del 2019 vam celebrar el 15è aniversari amb la nostra clientela per agrair la seva fidelitat al llarg d'aquests anys.

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER