skip to Main Content
689 604 905 / 689 703 687 visit@masiaserra.com

Maridatge Albera

Què és el Maridatge Albera?

L’oportunitat de viure una experiència que no deixa indiferent a ningú, ideal per a celebrar una jornada memorable en parella, família i amics. Consisteix en un passeig per les vinyes on us expliquem el nostre projecte, la nostra història i filosofia a l’hora d’elaborar els nostres vins. En acabat, res millor que tastar els nostres vins acompanyats d’un dinar maridat. Una experiència per a compartir en la que et farem sentir com a casa. Durant els mesos de calor, podreu disposar de la piscina que tenim al bell mig del olivar.

Preu

50,00 € / persona (adults)

39,00 € / persona (menors de 18 anys)

18,00 € / persona (menors de 12 anys)

Menú

Horari Opció dinar maridat:

Horari estiu (del 25 de juny al 31 d’agost)
 
De dilluns a dimecres 
Dinars maridats a les 14h
De dijous a diumenge
Dinars maridats a les 14h 
 
I partir de les 17h fins les 21h : els TARDEOS a la nostra terrassa chill out ( Música , vins i tapes ). Possibilitat de venir a fer una copa a la nostra terrassa i acompanyar-la si es vol d’alguna de les nostres tapes. Els diumenges amb el nostre dj resident Alf La Boîte.
 
* Imprescindible fer reserva
 
Al estiu, degut a la calor, no realitzem la visita per les vinyes (qui vulgui pot passejar-s’hi lliurament). En arribar podreu gaudir d’una copa de benvinguda, tot escoltant l’ explicació del nostre projecte a la terrassa a peu de vinya.
Al migdia totes les experiències sempre es duen a terme a la sala interior climatitzada amb vistes a la vinya. En horari de tarda, el tastos es poden dur a terme a la sala interior o a la terrassa segons disponibilitat.
 

Horari resta de l’any :

* a les 12:00 hores, i a les 14:30 hores 

* La visita per les vinyes té una durada d’una hora, i es realitza a les  12:00 hores o a les 16:00 hores, segons l’ horari escollit 

 

Experiència a combinar amb

– Visita Castell de Requesens -> veure l’experiència

– Ruta e-bikes (Mínim 2pax ) -> veure l’experiència

 * Amb les diferents opcions de dinars maridats i pícnic, durant els mesos de calor,
podreu disposar de la piscina que tenim al mig de l’olivar.

Back To Top

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER