skip to Main Content
689 604 905 / 689 703 687 visit@masiaserra.com

Esmorzar de forquilla o
brunch maridat

Què és l'Esmorzar de forquilla o brunch maridat?

Comença el dia amb un bon esmorzar de forquilla i carrega’t d’energia. Descobreix la màgia del món del vi en un espai on et sentiràs com a casa. Una experiència on el maridatge dels nostres vins es fa amb productes de gran qualitat de productors locals, i on després d’un bon àpat, seguirem amb un passeig per les vinyes.

Preu

40,00 € / persona (adults)

33,50 € / persona (menors de 18 anys)

16,00 € / persona (menors de 12 any

Menú

Horari Opció Esmorzar de forquilla o Brunch maridat

Horari estiu (del 25 de juny al 31 d’agost):
 
De dilluns a dimecres : 

Brunch maridat a les 14h

De dijous a diumenge :
Brunch maridat a les 14h

I partir de les 17h fins les 21h : els TARDEOS a la nostra terrassa chill out ( Música , vins i tapes ). Possibilitat de venir a fer una copa a la nostra terrassa i acompanyar-la si es vol d’alguna de les nostres tapes. Els diumenges amb el nostre dj resident Alf La Boîte
 

* Imprescindible fer reserva

Al estiu, degut a la calor, no realitzem la visita per les vinyes (qui vulgui pot passejar-s’hi lliurament). En arribar podreu gaudir d’una copa de benvinguda, tot escoltant l’ explicació del nostre projecte a la terrassa a peu de vinya.
Al migdia totes les experiències sempre es duen a terme a la sala interior climatitzada amb vistes a la vinya. En horari de tarda, el tastos es poden dur a terme a la sala interior o a la terrassa segons disponibilitat.

Horari resta de l’any :

* a les 10:30 hores, a les 12:00 hores i a les 14:30 

* La visita per les vinyes té una durada d’una hora, i es realitza a les  12:00 hores o a les 16:00 hores, segons l’ horari escollit 

Experiència a combinar amb

– Visita Castell de Requesens -> veure l’experiència

– Ruta e-bikes (Mínim 2pax ) -> veure l’experiència

Back To Top

APUNTA'T A LA NOSTRA NEWSLETTER