CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

AROA 2015
AROA 2015

AROA 2015

Vi negre nascut fruit del desig de dissenyar un vi molt íntim i personal, inspirat en el caràcter i personalitat de la nostra filla Aroa.
vi negre
Negre envellit
100% Garnatxa negra
ELABORACIÓ

Aroa 2015 està elaborat a partir de raïms de Garnatxa Negra procedents de vinya vella plantada l' any 1961, veremats i seleccionats a mà en el moment òptim de maduració.

Per a la vinificació, a temperatura controlada (20-22ºC, s’han emprat tècniques clàssiques (llarga maceració, “délestage”, remuntades...) per tal d’obtenir els continguts justos en polifenols i polisacàrids, a més de les aromes netes; elements que estructuren complexament el vi. Envellit durant 12 mesos en bótes de roure francès Allier, de torrat lleuger.

COMENTARIS

Plantació de la vinya: Garnatxa Negra (any 1961)

Producció de la vinya: 27,50 hl / ha

Producció ampolles: producció limitada de 2.800 ampolles de 75 cl. i 78 màgnums de 150 cl.

NOTA DE TAST

Elevada intensitat colorant amb tonalitats violàcies. La seva feminitat, suavitat i elegància apareixen en nas, aportades per les notes balsàmiques de la Garnatxa Negra. En el seu pas per boca ens aporta intensitat i persistència, un vi elegant, profund i estructurat, amb una gran capacitat d'envelliment. És el resultat de la recerca de la bellesa i el reflex de la nostra filla Aroa

GRAU ALCOHÒLIC

15% vol.

amb tecnologia Vinum.cat