Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

MOSST 2019
MOSST 2019

MOSST 2019

Mosst és un vi amb caràcter propi: llaminer, et convida a beure’l, fresc i una mica entremaliat, però sobretot és fidel , no et decebrà.
vi blanc
PREU: 9,50.-€
85% Garnatxa blanca,10% Garnatxa roja, 5% Muscat

Mosst ha nascut per acompanyar-te i ser el teu company de viatge. Es presenta en sis etiquetes diferents, amb il·lustracions realitzades per l’artista Rafael G. Bianchi. Aquests dibuixos així com el seu nom, estan inspirats en el nostre gos de la raça Labrador.

ELABORACIÓ
Verema manual, recollida amb remolcs petits. El raïm derrapat és introduïda directament a la premsa i s'extreu el most després d'una lleugera premsada. S'inicia la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 14ºC.Verema manual, recollida amb remolcs petits. El raïm derrapat és introduïda directament a la premsa i s'extreu el most després d'una lleugera premsada. S'inicia la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable a una temperatura de 14ºC. 
NOTA DE TAST

Vi blanc de color groc amb tonalitats verdes. Elevada intensitat aromàtica, combinant notes florals amb aromes cítrics. Pel seu pas en boca és suau, llaminer i persistent, degut a la seva bona acidesa.

Mosst és un vi per gaudir-lo sense complicacions, excel·lent  per beure' l a copes com aperitiu i compartir-lo entre amics.

GRAU ALCOHÒLIC

13% vol.

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES