Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

VINT ANYS DE VINS I IL·LUSIONS A MASIA SERRA

Aquest 2016 és molt especial per a Masia Serra, ja que complim 20 anys. Sembla ahir que vam començar a revolucionar els vins de l’Empordà amb el nostre primer GNEIS 1996.

Durant aquest temps hem vist juntament amb tots vosaltres, com el nostre petit celler, creixia i es feia gran, aconseguint mantenir la mateixa il·lusió del primer dia. Els que ens coneixeu, ja sigui a través dels nostres vins o bé perquè ens heu visitat, sabeu de la nostra manera de fer tant personal. Part d’aquesta personalitat intentem reflectir-la en cadascuna de les ampolles que surten de casa nostre, ja que Masia Serra, és per a nosaltres un somni que hem aconseguit convertir en el nostre projecte de vida, on hem posat tot el nostre esforç aquests darrers vint anys.

Per a celebrar que portem tant de temps treballant en el món del vi, estem preparant per a aquest 2016 una sèrie d’events i activitats a l’estil de Masia Serra. Amb sorpreses i festes, on no hi faltaran les estrelles de tot plegat, els nostres vins.

En breu us anirem informant de totes aquestes activitats per a que en sigueu partícips juntament amb nosaltres i en puguem gaudir tots plegats.

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES