Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

RESULTATS DE LA CATA VERTICAL DEL GNEIS

El passat mes de març a Masia Serra vam dur a terme una cata vertical de les 11 anyades de nostre vi GNEIS. Una oportunitat única de gaudir dels matisos de les diferents collites,  i de com el vi evoluciona en ampolla. Les anyades van anar de 1996 fins a la més recent i el tast fou conduït per en Jaume, enòleg i propietari.

Les valoracions de tots els vins van ser molt positives, i van mostrar la bona evolució  en ampolla del GNEIS. Puntuacions en mà, cal destacar les tres anyades que podríem dir estarien al podi. Bronze per la collita del 2007, plata per a la del 2000 i en primera posició la collita del 1996.

El GNEIS 1996 es el primer vi elaborat pel celler fa 19 anys. És un vi que en aquesta cata vertical ha demostrat que encara té un gran potencial d’envelliment. Des dels inicis dels vins de Masia Serra, vam voler donar al GNEIS unes propietats i una intensitat que el fessin apte per a emocionar fins i tot molts anys després de la seva concepció i en aquest sentit, estem orgullosos d’estar-ho assolint.

Per a aquest tast tant especial només hi havia disponibles 20 places, que es van adjudicar per rigorós ordre d’inscripció. En total vam omplir la taula de la sala de tast El Recés, que de ben segur molts heu visitat, amb 220 copes. Una feinada feta amb molt de gust!

Si voleu veure més imatges de l’acte entreu a la nostra pagina de Facebook.

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES