Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

MOSST ÉS EL NOU VI BLANC, GENUÍ I ENTREMALIAT, DE MASIA SERRA

Un vi blanc fresc i amb caràcter propi de paisatge empordanès.

El celler Masia Serra, de Cantallops, presenta el seu nou vi blanc Mosst, elaborat amb raïms de varietats autòctones de garnatxa blanca, garnatxa roja i moscat. Mosst és un vi amb caràcter propi: llaminer, et convida a beure’l, fresc i una mica entremaliat, però sobretot és fidel , no et decebrà. Mosst ha nascut per acompanyar-te i ser el teu company de viatge.

Mosst es presenta en sis etiquetes diferents, amb il·lustracions realitzades per l’artista Rafael G. Bianchi. Aquests dibuixos així com el seu nom, estan inspirats en el gos de la raça Labrador de la família Serra.

Trobareu Mosst en el nostre celler i botiga on-line o a la vostra botiga de vins més propera. Per qui vulgui fer la col·lecció de les 6 etiquetes, es presenta en una caixa de 6 ampolles, cada una amb l’etiqueta on en Mosst interactua de manera diferent. Tot seguint el disseny tipogràfic que tan els identifica, Masia Serra ha volgut donar-li a aquest vi una imatge dinàmica, fresca, jove i divertida, al voltant de la figura del seu gos.

Masia Serra elabora tres vinc negres: el GNEIS, l’AROA i l’IO; dos vins blancs: la CTÒNIA i el MOSST; un vi espumós: el CREMANT i un vi dolç: l’INO. També s’elabora una petita producció d’oli, 100% arguell, procedent dels seves oliveres centenàries.

Aquests vins de la DO Empordà s'elaboren en una finca de 12 hectàrees amb varietats com la Garnatxa, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot i Marselan.

 

Abril de 2014

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES