Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

MASIAMARKET - 20 ANYS DE MASIA SERRA

MASIAMARKET - 20 ANYS DE MASIA SERRA

El passat dissabte 13 d’agost al Celler Masia Serra de Cantallops i envoltats dels nostres amics artesans, amb qui compartim sinergies des de fa temps, vam celebrar els 20 anys de Masia Serra. Amb un market de parades a peu de vinya, amb degustacions i venda de productes artesans, de qualitat i de proximitat.

Els nombrosos assistents van trobar i gaudir dels nostres vins, que estaven acompanyats de formatges, productes de l’ànec, embotits, mel i una oferta gastronòmica que es va completar amb els millors foodtrucks i la nostra barbacoa i la barra, on no hi van faltar els gintònics de paisatge.

A més del menjar i beure, diverses parades de creadors (artesania, decoració, joies, bijuteria, handmade, complements ....) van distreure i admirar petits i grans amb les seves originals creacions. Per a crear un ambient festiu i distès la Dj Session by Alf, va posar la millor selecció de música.

Va ser una festassa, i una vetllada d’estiu inoblidable, en un lloc idíl·lic envoltat de vinyes i oliveres, just als peus de l’Albera i ens sentim molt orgullosos d’aquests 20 anys en els que tot el nostre esforç ha tingut una recompensa que ben poc ens podíem imaginar en els nostres inicis.

A tots moltes gràcies per acompanyar-nos en el nostre vintè aniversari i durant tot aquest temps. Gràcies per fer-nos continuar somniant.

https://www.facebook.com/MasiaSerra/posts/948354291940929

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES