Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

MASIA SERRA A VINS DE TRAMUNTANA.

El 26 d’octubre és la data en què enguany es celebra la nova edició de la jornada professional Vins de Tramuntana a Barcelona. Un acte exclusiu per a professionals del món del vi, cellers, botigues especialitzades, distribuïdors i la resta d’actors del sector.

Masia Serra com cada any hi serà present, aportant el seu granet de sorra a la difusió i creixement dels vins de la DO Empordà. Des de l’any 96 el celler de Cantallops amb en Jaume i la Sílvia al capdavant, han apostat per la producció de vins de qualitat a l’Empordà. Esdeveniments com aquest “Vins de Tramuntana”, serveixen per a comunicar a un mercat com el de Barcelona, la tasca que s’està duent a terme als cellers empordanesos i donar la oportunitat als professionals de tastar els nostres vins,  i explicar la història d’un territori tan emblemàtic.

Masia Serra aproparem  a aquests prescriptors els nostres  vins, els nostres orígens i si ens ho permeten els explicarem quina és la nostra manera de fer i d’entendre el vi en una terra que cada any acull milers de visitants que cerquen història, gastronomia, paisatge, vivències i vi. Enoturisme en estat pur.

Us convidem a que passeu a saludar-nos tant si ens coneixeu com si no. Podreu fer un tast dels nostres vins de paisatge i transportar-vos al bell mig d’aquesta fantàstica terra que és l’Empordà.
 
Presentació per a professionals
“Vins de Tramuntana”
Mercat del Born de Barcelona
Dilluns 26 d’octubre 16:30 a 20:30h

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES