Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

ELS VINS DE MASIA SERRA MOLT BEN VALORATS A LA GUÍA PEÑÍN

La prestigiosa Guía Peñín de los Vinos de España, compleix 26 anys amb un nou rècord de vins referenciats. Enguany han estat catades més de 11.200 marques per l'equip de professionals de la Guía Peñín. Ens sentim orgullosos de que els vins de Masia Serra hagin obtingut novament uns resultats extraordinaris.

El nostre vi dolç INO, ha estat un dels dos vins més valorats de la DO Empordà, aconseguint 94 punts. Dins la categoria d'excel·lents es troben 4 dels nostres vins , i la resta dins la categoria de molt bons .

La DO Empordà es consolida com un territori que creix en qualitat, i obté els millors resultats en quan a puntuació global dels vins fets a casa nostra. Els 68 vins amb qualificació d'excel·lent respecte els 43 de l'edició anterior, reafirma l'alt nivell dels vins empordanesos.

La valoració que en fa el Consell Regulador de la DO Empordà és molt bona, sobretot si es fa una lectura amb una perspectiva més amplia i es té en compte la millora qualitativa que han experimentat els vins empordanesos en la última dècada. Un aspecte que volem destacar, ja que ens hi  sentim part directament implicada, és el fet que la DO Empordà recull els fruits del nou model de negoci que aplica des de fa més d'una dècada, basat en produccions de qualitat, generalment més petites,  i amb major pes de les varietats autòctones.

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES