Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

DUES NOVES MANERES DE DESCOBRIR MASIA SERRA I EL SEU ENTORN

Pícnic entre vinyes i ruta en Burricleta són les noves propostes d’activitats que proposem a Masia Serra per a que us enamoreu com nosaltres de l’entorn de Cantallops i la Serra de l’Albera. Un paisatge Empordà 100%.

Després d’uns quants anys en els que hem anat millorant i consolidant les visites i activitats de Masia Serra, i la bona marxa de les mateixes,  hem cregut que era el moment d’ampliar el ventall de modalitats per descobrir el vi i l’entorn de casa nostra.

Sense sortir de la finca, us proposem un pícnic entre vinyes en el que us entreguem una caixa de fusta en la que hi trobareu diferents productes de proximitat elaborats per petits artesans, acompanyats per un dels nostres vins blancs o negres. Una activitat diferent, romàntica, relaxant ideal per a connectar amb la terra i la natura.

La idea es que passegeu al vostre ritme i que gaudiu de l’entorn i del paisatge, cosa que es pot aplicar també a la ruta amb Burricleta, que per als que no ho sapigueu són bicis elèctriques amb GPS. Aquesta ruta comença  al celler, i us permet descobrir els camins d’una terra que enamora. A la tornada podreu gaudir d'una degustació dels nostres vins, acompanyada d'embotits i formatges artesans i de proximitat i comentar les vostres experiències.

amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES