Masia Serra

Ens encanta veure't aquí

Ets major d'edat?

MASIA SERRA NO PERMET LA VENDA DE BEGUDES ALCOHÒLIQUES DE CAP MENA A MENORS DE 18 ANYS.

Recordar

CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Allotjament
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic


TEAM-BUILDING PER EMPRESES O GRUPS


Et preocupes per la salut i el benestar del teu equip? Us proposem diferents activitats ideals per a gaudir en grup i per a sessions de Team-Building per a empreses.  La fórmula perfecta per construir valors i hàbits d' alimentació saludable a través del joc.   

La nutricionista i xef de Cuina Viva Marta Verges de Kalegria , presentadora del programa "Menja't el Món" i autora del llibre "Menja't el tarro", ens proposa dues divertides activitats: 

 - TUPPER-WARE WORKSHOP

La Marta ens ensenyarà l’última tendència en preparar tuppers saludables dins de gerres de vidre. 

Menjar cada dia fora de casa és un hàbit molt extens a la nostra societat. I molts de nosaltres ho fem davant d'un tupper, d'una carmenyola que ja forma part de la nostra rutina diària. 

Un taller amb un munt de propostes i combinacions nutricionals per tenir súper poders tota la tarda i no adormir-nos davant l’ordinador. Els participants s'organitzen en equips per crear nutritives salses i receptes que presentaran i tastaran en grup, i que acabaran formant part del receptari per l' empresa. 

A més , qui vulgui podrà “menjar-se el tarro”...és a dir, el que hagi preparat durant el taller!!!

- PLAY THE GREEN

Els participants aprenen els beneficis dels sucs verds i com enriquir la seva alimentació mitjançant un joc de creació nutricional en equip. Es convertiran en experts catadors de sucs verds a partir de l'experimentació, del joc, i discernint amb el seu paladar els diferents ingredients vegetals bàsics que els componen. 

Després d' una divertida xerrada de motivació estaran preparats per crear en equips el seu propi suc verd amb eines Manual Thinking, ingredients vegetals i un extractor de sucs verds. Cada equip presentarà al grup el seu projecte amb un tast i pitching.

L' activitat s' acabarà amb l' elaboració del propi llibre de sucs verds de l' empresa amb els sucs creats pels participants , o bé amb un concurs on cada creador del suc que més hagi agradat s' emportaran un premi.

Acabat el taller, en qualsevol de les dues opcions de Team-Builging, els assistents podran combinar l'activitat amb un tast dels nostres vins acompanyats d’unes bones amanides, embotits i formatges artesans i de proximitat,  amb un esmorzar de forquilla, o bé amb un dinar maridat amb els nostres vins. 

 

Per a més informació i reserves:

visit@masiaserra.com

Telf. 689 604 905689 703 687


amb tecnologia Vinum.cat  -  AVÍS LEGAL  -  POLÍTICA DE COOKIES