CATALÀ | ESPAÑOL | ENGLISH | FRANÇAIS
Portada
El celler
La terra
Els vins
Experiències
Club
Contactar
 
facebook twitter instagram youtube tripadisor
 
ruta vi
 
emporda
 
emporda enogastronomia
 
aspresemporda
 
visitfigueres
 
cat logo
 
vinohispania
 
Catalunya Gastronomia
 
geographic

DARA 2015
DARA 2015

DARA 2015

Oli extra verge elaborat amb la varietat autòctona argudell. Degut a la seva recol·lecció primerenca té un color verd intens i aromes afruitats i intensos. Agradable picor en boca i interessant amargor.
cava
24 mesos
Varietats
Garnatxa blanca
ELABORACIÓ

Vi escumós de qualitat, elaborat pel mètode tradicional.Fermentat i envellit en ampolla. Després de l’envelliment de 24 mesos ha estat remogut manualment en els pupitres. Un cop concentrat el pòsit en el coll de l’ampolla, ha estat degollat en calent (sense congelar el pòsit). No s’hi ha afegit licor d’expedició, ja que es tracta d’un BRUT NATURE.

NOTA DE TAST

 El llarg envelliment li proporciona complexitat aromàtica: s’hi mantenen els aromes primaris o afruitats, combinats simbiòticament amb llevats frescos (notes de pastisseria) i aromes d’autòlisis que ens recorden els fumats i vegetals cuits.

En boca,  s’hi percep unes lleus puntes làctiques de llevats frescos. El carbònic és molt suau i ben integrat. El seu color groc amb suaus tonalitats verdoses, unit al lent i harmoniós despreniment de minúscules bombolles, el fan un producte de qualitat altament valorat.

 

GRAU ALCOHÒLIC

12% vol.

amb tecnologia Vinum.cat